Standaard pagina

Hoe werk ik ?

Ik ben open  op 

Maandag -Dinsdag -Woensdag -Donderdag van 7 u tot 18 u. En op Vrijdag van 7 u tot 17 u

Ik richt me vooral naar kindjes van 0 tot schoolleeftijd. Bij de allerkleinsten ligt de nadruk op zorg en voldoende rust . Ook de peuters die pas gestart zijn in het peuterklasje en 's namiddags nog een dutje kunnen gebruiken zijn welkom indien er plaats is .

Vakantieopvang is ook van toepassing indien er plaatsen vrij zijn .Dit kan tot de dag van hun 4 de verjaardag  ...( X van 19/07/13  kan dus genieten van de laatste vakantieopvangdag op 19/07/2017) . Je begrijpt ook dat de kindjes die hier in het jaar geweest zijn voorrang krijgen op de schoolvakanties indien zij al naar school gaan .

Verder willen we jullie kindje vooral voldoende veilige ruimte geven om naar hartelust te kunnen spelen,ontdekken en experimenteren.Uw kindje moet zich goed voelen hier .

Wij raden aan om voor de start van uw kindje toch de wenmomentjes in te lassen .Zowel voor u als ouder als voor het kind .Dit om aanpassingsproblemen te vermijden en stress te verminderen indien de opvang effectief wordt gestart.

Ik werk met een vaste DAG prijs .

Voor alle praktische info verwijzen we u door naar onze OPVANGOVEREENKOMST die met de ouders wordt afgesloten .

U kan deze verder op de website terugvinden .

Nieuwe reacties

04.11 | 14:37

Beste,

Ik zoek opvang voor mijn zoontje Oscar.

Ik heb je gegevens van Ellen (mama van Mien).

Zou je nog een plaatsje vrij hebben?

Of in de toekomst?

10.09 | 14:32

hallo met vrouw van peter het is om te vragen of u iemand zoekt om bij u te werken

17.06 | 15:24

Els, heb van papa en mama van FAYE horen zeggen dat het feest is bij jullie , voor onze rode duivels. Spijtig dat ik die foto 's niet kan zien.
Memé van Faye.

13.04 | 08:43

Dag Els, veel gekocht gisteren in de C&A?
Groetjes Koen,je weet wel wie hé.